Zuid-Amerikaanse klanken bij De Verbeelding (Zeewolde)

De Verbeelding (in Zeewolde) opent expo van kunstenaars met Zuid-Amerikaanse muziek.

Op 16 oktober klinken er van 15:00-17:00 uur Zuid-Amerikaanse klanken bij Paviljoen De Verbeelding. Adres: De Verbeelding 25 in Zeewolde. De deuren gaan open om 14:45 uur.

De herfst doet langzaam haar intrede, maar op 16 oktober klinken bij Open deuren: Tijd voor Kunst de warme Zuid-Amerikaanse klanken van Ludwig Rondón. Naast deze heerlijke muziek is er gelegenheid om de expositie van de Zeewoldense kunstenaars Marijke Peschel en Nita de Boer te bekijken. Nita is deze middag zelf aanwezig om te vertellen over haar werk.

Ludwig Rondón afkomstig uit Curaçao, is klassiek gitarist, docentmuziek en ukulele-speler aangesloten bij de ‘Muziekplaza Zeewolde’ en de ‘Houtense Muziekschool’ in Houten waar hij woonachtig is. Al langer dan 20 jaar is hij actief als vaste zelfstandige docent met muziekpraktijk in Houten. Hij is gespecialiseerd in Zuid-Amerikaanse hedendaagse composities/bewerkingen voor gitaar. Hij zal dan ook een aantal composities spelen van gitaarcomponisten uit zijn repertoire.

Of je nu het hele programma wilt bijwonen of een deel ervan….De Verbeelding nodigt iedereen van harte uit om erbij te zijn en eens een kijkje te nemen in het paviljoen!

Toegang is gratis;hapjes worden aangeboden; drankjes zijn voor eigen rekening; eenvrijwillige bijdrage bij de uitgang is zeer welkom.