Periodieke exposities

Coördinatie tussen kunstenaars en bedrijven bij het organiseren van exposities

Bedrijven kunnen hulp vragen bij het (periodiek) organiseren van exposities binnen hun bedrijfsruimten.

Omdat bedrijven vaak onbekend zijn met kunstenaars en vaak ook niet weten hoe ze een expositie moeten organiseren, helpt Stichting Culturale bij het opzetten van exposities met de daarbij behorende adviezen over inrichten, spelregels, en bemiddeling met kunstenaars.

De kunstenaars kunnen uit heel Flevoland komen en hoeven niet meegedaan te hebben aan Tour of Art Flevoland.

Op dit moment helpen wij Welzijn Lelystad. Wijkcentrum  De Dukdalf  is in 2017-2018 geheel gerenoveerd en het leek een goede gelegenheid om hier met een verse start te beginnen. De schilderijen worden elke zes maanden gewisseld en wel zodanig dat een van de wissels samenvalt met het Tour of Art weekend. Het gebouw komt dan leeg en kan gebruikt worden als locatie van de Tour.

Inmiddels verzorgen we ook exposities in Wijkcentrum Zuiderzee.

Heeft u als kunstenaar belangstelling om te exposeren, neem dan contact op met Stichting Culturale.