Zilver op Water

Een evenement rond licht en water.

Zilver op Water is een expo die niet alleen een viering van kunst is, maar ook van de harmonie tussen natuur en creativiteit. Laat je meevoeren door de zachte gloed van de kunstwerken die zich vermengt met de spiegeling op het water in de duisternis van de avond, waardoor een sfeer van verwondering en contemplatie ontstaat.

Dit jaar vindt Zilver op Water al voor de zevende keer plaats, in samenwerking met Kunstenaars Flevoland. In het hart van Lelystad kun je genieten van drijvende beeldende kunst met bijbehorende muziekstukken, van FRQNZS, welke te beluisteren zijn door middel van QR code op je eigen mobiel. Koptelefoon wordt aanbevolen.

Sinds de start in 2017 heeft dit project zich ontwikkeld tot een bekend eindejaars-evenement, dat een oase van rust biedt te midden van de drukke en gezellige decembermaand. Voor hen die december als een uitdagende en soms eenzame periode ervaren, vormt dit kunstproject met zijn licht en warmte een gelegenheid om elkaar te ontmoeten, te delen en gezamenlijk te beleven.
De opening is Vrijdag 15 december 17:00 uur. De kunstwerken blijven sowieso liggen tot zondag 24 december.