Wijngaard El Placer: Open dagen en meer

Kom kijken en/of kom helpen.

In deze periode zie je de scheuten op de Wijngaard El Placer letterlijk groeien! Iedere dag zijn ze weer langer en voller, en nu staat de Rondo ook in bloei! Eigenaars Johan en Lidwien genieten er intens van. Ze kunnen er eigenlijk niet tegenop werken, maar ze prijzen zich gelukkig dat ze op zo’n mooie plek actief mogen zijn.

De komende tijd zijn er enkele highlights waarbij iedereen van harte welkom is. Deels gewoon om te genieten, maar er zijn ook momenten dat wat extra handen op de wijngaard heel welkom zijn. Je kunt dan het nuttige met het aangename verenigen.

Op 24 en 25 juni (dus tijdens de Groene Velden Dagen) zijn er ook Open Dagen bij El Placer. Iedereen is dan welkom voor een wandeling of rondleiding door de wijngaard. Er zijn altijd weer nieuwtjes te vertellen! De wijnen van El Placer en van Wilde Wijngaard staan klaar om te proeven. Op zaterdag is ook de imker aanwezig. Ook is er heerlijke olijfolie van Erica, en staat VELT er met een kraam vol mooie praktische (moestuin-)boeken.

Vanaf 17 juli is extra assistentie heel welkom bij het ontbladeren, selecteren van de trossen, dieven en toppen. Het gaat om eenvoudig werk en natuurlijk wordt alles goed uitgelegd.
Heb je er zin in? Neem contact met hen op via de mail: info@wijngaardelplacer.nl.

22 en 29 juli, twee zaterdagen, gaan de Handen uit de Mouwen: met een leuke ploeg mensen worden er zakjes om de druiventrossen gedaan om ze te beschermen tegen vogels, wespen en suzukivlieg.
Iedereen is welkom om mee te doen aan deze gezellige werkdag, met een heerlijke lunch en om 16.00 uur een wijnproeverij. Wie na afloop een wijntje wil kopen krijgt 10% korting.
In verband met de catering is het nodig om je aan te melden, via info@wijngaardelplacer.nl.