Verbeelding viert 40 jaar Zeewolde

Evenement ‘Open Deuren: Tijd voor Kunst’ op 24 maart.

Op 24 maart van 15:00-17:00 uur viert De Verbeelding het 40-jarige bestaan van Zeewolde tijdens het evenement ‘Open Deuren: Tijd voor Kunst’. Kunstenares Gonny Geurts stelt haar jubileumkunstwerk tentoon en De Zingende Dames zorgen voor muzikale zang.

Tijdens Open Deuren zal de Zeewolder kunstenares Gonny Geurts haar kunstwerk, dat veertig jaar Zeewolde laat zien, op een groot scherm tonen. Zij kreeg de opdracht om een ontwerp te maken van kenmerkende objecten die de meeste inwoners en bezoekers van Zeewolde wel zullen herkennen. Gonny zal iets vertellen over alle tien de gebouwen en kunstwerken die een plek kregen op de tekening. Het kunstwerk is een compilatie geworden met objecten als het Tulpeiland, de Obelisk, het Wolderwijd, de Golvende gevels in het centrum en de Verbeelding en Sea Level.

De Zingende Dames zingen over het voorjaar, over wakker blijven en genieten, er voor elkaar kunnen zijn, over onze wereld. Ze zingen ook over hun mooie dorp Zeewolde; een prachtig lied met onze eigen tekst, al jaren een favoriet bij hun publiek.

Iedereen is van harte uitgenodigd om erbij te zijn en eens een kijkje te nemen in paviljoen De Verbeelding!

Toegang is gratis; een vrijwillige bijdrage bij de uitgang is zeer welkom.