Tour of Art jubileumboekje

Voor het 15-jarig jubileum is door Erna en Peter Koelman een speciaal boekje geschreven.

Peter en Erna Koelman hebben een boekje geschreven over de eerste 15 edities van Atelierroute Lelystad en Tour of Art Flevoland. De titel is ‘Atelierroute Lelystad – Tour of Art Flevoland’, met als ondertitel ‘15 jaar beeldende kunst in woord en beeld’.

Als initiatiefnemers van Atelierroute Lelystad, dat later is overgegaan in de Tour of Art Flevoland, en nog steeds zeer actief betrokken, liggen Atelierroute Lelystad en Tour of Art Flevoland Peter en Erna zeer na aan het hart. Omdat door corona het 15-jarig jubileum van de Tour of Art Flevoland niet gevierd kon worden, willen zij op deze wijze alsnog aandacht besteden aan het 15‑jarig jubileum.

Het jubileumboekje is 17×24 cm, bevat 90 pagina’s, en is zeer rijkelijk voorzien van foto’s en andere illustraties. Het eerste deel van het boekje belicht allerlei aspecten uit de eerste 15 edities, in woord en beeld. Daarna volgen 55 pagina’s waarin per pagina één kunstenaar uitgelicht wordt die een of meer keer heeft deelgenomen aan de Atelierroute Lelystad en/of de Tour of Art Flevoland.

Het boekje kan gedrukt worden mede dankzij geldelijke cadeaus die Erna in 2021 ontving tijdens de viering van haar 70e verjaardag. Een deel van de opbrengst van de verkoop van dit boekje zal ten goede komen aan Stichting Culturale, en dus aan de Tour of Art Flevoland.

De prijs van het boekje is € 19,95 per stuk, excl. eventuele verzendkosten.
Het bestelformulier is bereikbaar via https://nl.surveymonkey.com/r/Jubileumboekje2022.

Naar verwachting  is het boekje rond eind augustus leverbaar. Maar bestellingen zijn nu al welkom. Op die manier kan de levering vast voorbereid worden, zodat die soepel kan verlopen. Bij de bestelling hoeft nog niet meteen betaald te worden. Details over de betaling en aflevering volgen zodra bekend is wanneer de boekjes gedrukt gaan worden. Na ontvangst van de betaling worden de boekjes geleverd.

Klik op ‘BEKIJK ALLE FOTOS’S’ om de hele voorkant van het boekje te zien.