Open deuren: Tijd voor Kunst (De Verbeelding, Zeewolde)

In 'De Verbeelding' kunnen kunstenaars, musici en publiek elkaar ontmoeten in een informele sfeer.

Een aantal keer per seizoen opent ‘De Verbeelding’ (De Verbeelding 25 in Zeewolde) haar deuren onder het motto ‘Open Deuren: Tijd voor Kunst’. Een middag waarop kunstenaars, musici en publiek elkaar ontmoeten in een informele sfeer en er gelegenheid is de actuele expositie ‘Reis naar Verbeelding’ te bekijken.
De komende ‘Open deuren’ vindt plaats op zondag 22 januari 2023, van 15:00-17:00 uur.

Als beeldend kunstenaar en gastdocent cultuureducatie, richt Rob van den Broek al vele jaren exposities in voor allerlei projecten in het paviljoen de Verbeelding. Ook deze expositie is door hem ingehangen met werken die op een of andere manier tot de verbeelding spreken. Werken van een 12-tal Flevolandse kunstenaars, schilderijen en een paar meer ruimtelijke werken.
Deelnemende kunstenaars: Mira Zbikowska, Paul Nieuwendijk, Rien Nijboer, Clara van den Hout, Jeanette Meijer, Emily-Lara Kabos, Jan Schaafsma, Eric Pasman, Esam Alwasete, Simone Hakhoff, Wil Fokke, Ton Ensink, Lies Resink, Gonny Geurts, Wendela van Lynden, Ed Walraven en Rob van den Broek.

Rob neemt de bezoekers tijdens ‘Open deuren’ mee in de tentoonstelling, op de voor hem zo typerende inspirerende wijze, met passie en enthousiasme, waarbij alle ruimte is om zelf iets te vragen of zeggen. Rob heeft zelf ook twee werken hangen, een installatie met klokken en beweging en een serie bijzondere, door hem bewerkte wandelstokken. Deze twee werken zijn de inspiratie voor twee muziekimprovisaties, waarbij Rob op elektrische cello en Tom op saxofoon hun muzikale reis naar verbeelding aan het publiek zullen laten horen.  Een eenmalige, unieke presentatie van muzikale beelden en beeldende muziek.
Of je nu het hele programma wilt bijwonen of een deel ervan.
Wij nodigen iedereen van harte uit om erbij te zijn en eens een kijkje te nemen in paviljoen De Verbeelding!

De toegang is gratis,hapjes worden aangeboden, drankjes zijn voor eigen rekening.
Een vrijwillige bijdrage bij de uitgang is zeer welkom.