Open deuren bij De Verbeelding met een muzikale familie

In De Verbeelding in Zeewolde vertelt Irma Wisman over haar schilderijen, afgewisseld met muziek van de Familie Keekstra.

Op zondag 20 november gaan van 14:45-17:00 uur de deuren bij De Verbeelding (De Verbeelding 25 in Zeewolde) weer van het slot voor een gezellige zondagmiddag met kunst, muziek en bijzondere ontmoetingen. Te gast tijdens deze tweede ‘Open deuren: Tijd voor Kunst’ van het seizoen zijn fotograaf en schilder Irma Wisman, en de muzikale Familie Keekstra.

De Zeewoldense Irma Wisman vertelt je graag meer over haar werken die momenteel in De Verbeelding zijn te bezichtigen. Luister naar hoe de schilderijen tot stand zijn gekomen en welke afwegingen zijn gemaakt om het gewenste resultaat te bereiken. Vragen stellen mag. De muzikale invulling is deze middag in handen van maar liefst vier muzikanten. De Familie Keekstra bestaat uit Ido, Catharina, Rebekka en Hester. Zij bespelen allemaal meerdere instrumenten waaronder trompet, trombone, viool, piano en gitaar.
De toegang is gratis. Hapjes worden aangeboden en drankjes zijn voor eigen rekening. Een vrijwillige bijdrage bij de uitgang is zeer welkom, maar zeker niet verplicht.

Of je nu het hele programma van ‘Open Deuren: Tijd voor Kunst’ wilt bijwonen of een deel ervan… De Verbeelding nodigt iedereen van harte uit om erbij te zijn en eens een kijkje te nemen in het paviljoen!

Klik ook op ‘BEKIJK ALLE FOTO’S’.