Open Dagen bij Wijngaard El Placer

Een unieke ervaring.

Tijdens het weekend van 23 en 24 september verzorgt Wijngaard El Placer leuke rondleidingen. Tevens is er dan een lekkere proeverij van wijnen van El Placer en van de Wilde Wijngaard. En zijn er nieuwtjes te horen vanuit beide wijngaarden.
Heb je de Wilde Zoete al geproefd? Daar zit wel een verhaaltje bij! Want echt zoet is deze wijn nou ook weer niet of…… Ontdek het zelf!

Je kunt de informatieve wandelroute door de wijngaard volgen en de eigenaars verheugen zich ook op de deelname van de Avelaan die dat weekend met heerlijke hazelnoten en bijbehorende recepten op het terreinaanwezig is.
Iedereen is beide dagen welkom van 11.00 – 17.00 uur.

En dan is het alweer bijna oogsttijd. Door de bijzondere zomer hangt er dit jaar een enorme oogst aan de planten. Zo zagen ze het nog niet eerder! En als er geen gekke dingen gebeuren zal de opbrengst in oktober boven verwachting zijn.
Onder het gebruikelijke voorbehoud van regen en vervelende vogels wordt de Rondo op 7 oktober geoogst, en de Regent op 14 oktober.
Iedereen die wil kan hierbij mee helpen.Je kunt je opgeven via info@wijngaardelplacer.nl. Dan ben je verzekerd van een leuke dag, inclusief lekkere lunch en smakelijke proeverij.