Jan-Albert Ernsten exposeert in Putten

Jan-Albert Ernsten exposeert zijn schilderijen in zijn geboortedorp Putten.

Jan-Albert Ernsten is met zijn olieverf schilderijen een van de vier exposanten in de expositie ‘Kunst in de Kelder’, die van5 t/m 27 augustus plaatsvindt in de ‘Kunstkelder’in zijn geboortedorp Putten. Jan-Albert schildert levendige portretten  van bekende en onbekende mensen. Het zijn kleurrijke schilderijen, maar ook portretten in krachtig zwart-wit. Het weergeven van de menselijke emotie is het centrale thema van zijn werk. Hij schildert dikwijls kinderen uit andere culturen en doorleefde gezichten.In de expositie zijn ook enkele Veluwse portretten te zien en een aantal popiconen.

De Kunstkelder is open op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00-16.30 uur,op woensdag en zaterdag van 10.00-12.30 uur. De officiële opening van deze expositie is vrijdag op 5 augustus om 20.00 uur.

Klik op ‘BEKIJK ALLE FOTO’s’ voor de flyer van Jan-Albert en voor de officiële poster van de expositie met details over de vier exposanten, en over het adres en de bereikbaarheid de expositielocatie, met speciale instructies voor mindervaliden.