Inschrijving Tour of Art mogelijk nog t/m 4 maart!

Inschrijven is nog mogelijk.

De inschrijving voor de Tour of Art 2023, die plaatsvindt op zaterdag 7 en zondag 8 oktober, is in volle gang. De inschrijving is open voor alle Flevolandse kunstenaars, zowel professionele als amateurkunstenaars. Inschrijven is mogelijk tot en met 4 maart.

Alle beeldend kunstenaars, zowel amateurs als professionele kunstenaars, die in Flevoland wonen en/of daar een vast atelier hebben waar zij hun kunst maken,worden van harte uitgenodigd om in te schrijven. De deelnemersvoorwaarden en het inschrijfformulier zijn te vinden op de website: www.tourofartflevoland.nl

We hopen ook dit jaar de bezoekers van de Tour of Art weer van een gevarieerd aanbod aan mooie kunst in een breed scala aan technieken te kunnen laten genieten.
Alle inschrijvingen worden beoordeeld door drie onafhankelijke en jaarlijks wisselende, ervaren beoordelaars van buiten Flevoland. Zij brengen een advies uit aan het bestuur, op basis waarvan de selectie voor deelname gemaakt wordt. Deze ballotage heeft als doel om de kwaliteit van de getoonde kunst hoog te houden. De organisatie hoopt dat er ook dit jaar weer vanuit heel Flevoland deelnemers zullen zijn.
Bij de indeling van de deelnemende kunstenaars over de beschikbare locaties wordt ervoor gezorgd dat er op elke locatie meerdere kunstvormen te zien zijn. Daarmee worden alle locaties zo aantrekkelijk mogelijk voor deelnemers én bezoekers.

Bent u of kent u een Flevolandse beeldend kunstenaar die graag mee willen doen, kijk dan op de website van Tour of Art Flevoland, www.tourofartflevoland.nl, voor de deelnemersvoorwaarden en het inschrijfformulier. Inschrijven is nog mogelijk tot en met 4 maart.