Huiskamerfestival 2019

Lelykracht organiseert op 30 juni een nieuwe editie van het huiskamerfestival

Na de succesvolle editie op 3 november 2018 organiseert Lelykracht dit jaar opnieuw Hét Huiskamerfestival! De deelnemers en bezoekers van vorig jaar hebben hun wens uitgesproken voor een zomereditie en daar hebben wij gehoor aan gegeven. De nieuwe editie van het Huiskamerfestival Lelystad is op zondag 30 juni 2019.

Optredens, exposities en voorstellingen op onverwachte plekken in Lelystad. Artiesten treden op in huiskamers of tuinen van bewoners, zo leren buren elkaar beter kennen. De optredens en exposities zijn openbaar en gratis toegankelijk; ze bieden Lelystedelingen dé gelegenheid te laten zien hoe gastvrij Lelystad is!

Hoe werkt het?
Een artiest, kunstenaar of groep die mee wil doen kan zich inschrijven als artiest. Inwoners van Lelystad kunnen een keuze maken uit het aanbod van artiesten en schrijven zich vervolgens in als Huiskamer. Is er een match? Dan wordt deze opgenomen in de programmering van het festival. Bezoekers kunnen vervolgens zelf kiezen welke (maximaal 3) optredens ze willen bezoeken op 30 juni.

Het tijdschema van de optredens is als volgt:
Ronde 1: 14.00 – 14.30 uur
Ronde 2: 15.15 – 15.45 uur
Ronde 3: 16.30 – 17.00 uur

De artiesten treden belangeloos op en de gastheren/vrouwen stellen hun huis gratis ter beschikking als podium waardoor jij als bezoeker gratis van het festival kan genieten.