Hét Huiskamerfestival van Lelystad

Het gratis huiskamerfestival is binnenkort weer in diverse 'huiskamers' te vinden.

Het Huiskamerfestival is een gratis festival waarbij vooral lokaal talent optreedt in diverse huiskamers in de stad. Na twee succesvolle edities kon het festival de afgelopen twee jaren niet doorgaan in verband met de coronapandemie. De KUBUS wil dit festival weer een plek geven in Lelystad. Het gaat plaatsvinden op 27 november, van 14:00-17:00 uur.
Op die middag zijn er per ‘huiskamer’ drie optredens van elk een half uur. Alle inwoners van Lelystad mogen gratis aanschuiven bij de optredens.

Het festival vindt plaats in heel Lelystad. De eigenlijke insteek is om je eigen buurt op een andere manier te leren kennen. Loop bij je buren naar binnen en maak kennis met nieuwe buren. Maar natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een artiest aan de andere kant van Lelystad te bezoeken. Met maar een half uurtje tussen elke ronde in, wordt dat wel stevig doorfietsen!

Klik op ‘BEKIJK ALLE FOTO’s’ voor de poster en voor het programmaoverzicht. Meer details van de optredens zijn te vinden op https://www.dekubuslelystad.nl/huiskamerfestival.