Groene Velden Dagen 25 en 26 mei (Lelystad)

Open huis in acht bedrijven.

Acht groene bedrijven in de Groene Velden in Lelystad openen in het weekend van 25 en 26 mei van 10.00-17.00 uur gastvrij hun deuren.

Het accent van dit groene evenement ligt op eerlijke producten, ambachtswerk en gezond genieten in een milieuvriendelijke omgeving.
Kom lekker rondstruinen! De ondernemers vertellen u graag over hun passie. Ontdek het verhaal achter de producten. Dit jaar zijn er twee nieuwe deelnemers!
Bezoek het creatieve atelier met haar verrassende tuin. Geniet van de wereld van kruiden, groenten en fruit. Wandel door de wijngaard en proef smakelijke streekwijnen. Bewonder unieke bloemsieraden in kunsthars. Ontdek wat expressie voor u kan betekenen.
Er zijn ook leuke activiteiten voor kinderen. En diverse locaties bieden een goede kop koffie of thee met lekkers aan. U kunt terecht voor een rondleiding, proeverij, workshop en streekcadeautjes.

De deelnemende bedrijven zijn: Tuin en Thee, Gea’s Bloemsieraden, Atelier de Groene Weide, Expressie, De Groene Helden, Wijngaard El Placer, plus twee nieuwe locaties: Groene Kruidenvelden en Unikk.

U kunt gratis parkeren en alles is goed bereikbaar met de fiets. We hopen op mooi weer, maar ook als het regent kunt u rekenen op een onvergetelijke dag!