Groene Velden Dagen 2022 (Lelystad)

Op 21 en 22 mei zijn weer de Groene Velden Dagen.

Tien groene bedrijven openen in het weekend van 21 en 22 mei gastvrij hun deuren zodat bezoekers onbekommerd kunnen genieten van mooie dingen, samen met vrienden of familie. De Groene Velden is ook dit voorjaar weer een heerlijke ontmoetingsplek. Het accent van dit groene evenement ligt op eerlijke producten, ambachtswerk en gezond genieten in een milieuvriendelijke omgeving. Kom een dagje lekker rondstruinen! De ondernemers vertellen u graag over hun passie en zo ontdekt u het verhaal achter de producten.

Bezoek het veelzijdige creatieve atelier met haar verrassende tuin. Bewonder unieke bloemsieraden in kunsthars. Wandel door de wijngaard en proef de heerlijke streekwijnen en likeuren. Bezoek de kersengaard. Ontdek wat expressie voor u kan betekenen. Relax met een stoelmassage en laat u informeren over gezonde voeding. Vier het nieuwe seizoen met sfeervolle tuin- en woondecoraties. Tussendoor kunt u lekker wat eten en drinken in de kas, de theetuin of de keukentuin.

Op de Groene Velden kunt u terecht voor een leuke rondleiding, proeverij, workshop en leuke streekcadeautjes. En tussendoor is er een goede kop koffie of thee met wat lekkers. Voor kinderen is van alles te doen: een speurtocht, pony’s knuffelen en nog veel meer. U kunt gratis parkeren en met de fiets zijn we goed bereikbaar. Open van 10.00 – 17.00 uur. We hopen op mooi weer, maar ook als het regent kunt u rekenen op een onvergetelijke dag!

Klik op ‘BEKIJK ALLE FOTO’s’ voor de flyer plus enkele foto’s van eerdere Groene Velden Dagen.