Fancy Fair Odd Fellows (Dronten)

Een heerlijke buiten-dag!

Kom mee naar buiten, allemaal! Zet in de agenda: 20 april 2024 van 11:00-17:00 uur gezellige Fancy Fair georganiseerd door Odd Fellows en Ontmoetingspark Buiten. Locatie: De Dukdalf 2 in Dronten!

Al geruime tijd werken de leden van Odd Fellows er hard aan om een mooie Fancy Fair te maken. Er is voor elk wat wils: gezellige kraampjes, lekker eten, een grabbelton, veiling, springkussen, streekproducten, gewone boeken en stripboeken, CD’tjes, en sieraden.
Het koor ‘Een Lach en een Traan treedt op om 14:00 en 15:00 uur. Om 14:30 uur start een veiling. Iedereen is van harte welkom.

Het Ontmoetingspark heeft voorde lokale samenleving van Dronten een belangrijke functie. Naast een prachtige ontmoetingsplek, is het gericht op sociale activiteiten voor mensen die dit goed kunnen gebruiken, bijvoorbeeld omdat ze weinig andere mensen ontmoeten.
Ontmoetingspark Buiten wil een plek zijn waar iedereen welkom is en mensen zich gezien en gehoord weten. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd waarbij ontmoeting, verbinding en gezelligheid centraal staan, zoals samen eten aan de Aanschuiftafel en kerstbrunches voor mensen die alleen zijn tijdens de kerstdagen.

Daarvoor is het theehuis inmiddels wel uit zijn jasje gegroeid, het is er te krap om met een rolstoel of rollator binnen te komen. De grote wens is dat het theehuis uitgroeit naar een volwaardig buurthuis, waar verschillende activiteiten naast elkaar kunnen plaatsvinden. Ook activiteiten van andere organisaties die eenzaamheid en armoede willen doorbreken.

De opbrengst van deze Fancy Fair komt daarom ten goede aan de uitbreiding van het theehuis, met deze belangrijke ontmoetingsfunctie.