Expositie van Kwintes AC in Tiny’s galerie

8 Maart is de opening van de Kwintes expositie bij Tiny's galerie. Aanvang 14.00 uur

Op vrijdagmiddag 8 maart 2019 organiseert KWINTES AC de Waterspiegel de opening van een expositie in samenwerking met Anne Habing, onze keramist op vrijwillige basis, én met Tiny’s Galerie in de Kroonpassage te Lelystad. Er worden tijdens deze expositie werken geëxposeerd van de deelnemers aan de cursus keramiek, gegeven bij KWINTES AC de Waterspiegel in Lelystad.
Het is ons een groot genoegen u uit te mogen nodigen om de opening van onze expositie bij te wonen. Deze officiële opening zal plaatsvinden op vrijdagmiddag 8 maart 2019 om 14:00 uur in Tiny’s Galerie in de Kroonpassage 10 te Lelystad. De werkstukken zijn aansluitend 2 weken in het atelier te bewonderen.
Veel van de deelnemers aan de cursus keramiek zijn hard bezig om grip op hun leven te krijgen én te houden, dat is niet altijd eenvoudig. We zijn ons ervan bewust dat mensen soms al een lange weg afgelegd hebben voor ze bij ons komen. We zijn ervan overtuigd dat mensen desondanks een voor hen zinvol leven kunnen opbouwen. Als team van De Waterspiegel werken we daar graag aan mee. We zoeken daarvoor onder andere de verbinding tussen mens en de lokale samenleving, iedereen doet ertoe en daarom zien we deze expositie als een opsteker voor onze deelnemers aan de cursus keramiek, hiermee beleven ze een actieve deelname aan de maatschappij waarin ze op hun eigen bijzondere en creatieve wijze participeren in een levendig Stadshart van Lelystad, ze worden gezien!
Met vriendelijke groet,

Kwintes, locatie AC de Waterspiegel
Iris Visser
Activiteitenbegeleider