Expositie van KVF in het KAF te Almere

Expositie Landmark

Uit de laatste nieuwsbrief van de KVF

Beste Kunstliefhebber,

In de zomermaanden was het iets rustiger op de KVF-projecten-agenda, maar nu gaan we weer met hernieuwde energie door!
Vanaf 28 september zijn we te gast bij het KAF (Almere, Esplanade 10) met de expositie LANDMARK. Aan die tentoonstelling (die onderdeel is van de grotere tentoonstelling The Bigger Picture, met o.a. de eerste Nederlandse solotentoonstelling van de Chinese kunstenaar Liu Bolin)  doen dertig kunstenaars van de KVF mee. Ze hebben opvallende ontwerpen gemaakt, die we in het landschap hebben geplaatst op de grenzen van Flevoland. Voorlopig met Photoshop, want ze bestaan alleen nog in de fantasie van de kunstenaars.

We staan in dat weekend ook met dit project op het UitFestival. Uit-Gasten kunnen dan zelf ook een klein ontwerp maken en plaatsen op een paneel in de vorm van Flevoland.

Deelnemers aan de expositie Landmark: Johanna Braeunlich, Marijke Bolt, Isabel Fírvida, Baltus Wigersma, Maria van Daalen, Michel Bongertman, Clara van den Hout, Frea Lenger, Aleksander Willemse, Linde Gadellaa, Jeannette Plantenga, Ninette Koning, Myriam Weisz, Willem Hoogeveen, Frank Greven, Evelien Stor, Folkje Nawijn, Anke Portier, Kees de Kloet, Annette Sieger, Mariël Bisschops, Peter Koelman, Alice Bunt, Mira Ticheler, Rob van den Broek, Mannie Krak, Christian Wisse, Els Franken, Karin van de Kuilen, Frans van der Ven.