Expositie KUP-11 in het Aeres Bedrijvencentrum in Dronten

Een overzichtstentoonstelling van KUP-11.

Van 5 juni t/m 1 september verzorgt KUP-11, in samenwerking met de Stichting Kunstraad Dronten, een prachtige overzichtstentoonstelling in het Aeres Bedrijvencentrum, De Drieslag 30, 8251 JZ  Dronten.

De expositie De expositie omvat circa 70 kunstwerken, deels gemaakt door leden van KUP-11, en deels door vier gast-exposanten. De kunstwerken zijn voor iedereen te bewonderen op werkdagen van 8 tot 17 uur. De toegang is gratis.

 

De deelnemende kunstenaars zijn: Esam Al Wasete, Guda Boelens, Kitty van Dijk, Lies Resink, Marie-Thérèse van der Riet, Simone Hakhoff, Thea Hussaarts, Ton Ensink en Wil Fokke (leden van KUP-11), en Gaby Hendriksz, Ineke van Beersum, Ineke van Unen en Marjen Blanken (gast-exposanten).

De werken in de expositie zijn zeer divers: schilderijen, foto-art, textiele kunst, beelden en keramiek.

 

KUP-11 (Kunst Uit de Polder) is een samenwerkingsverband van Flevolandse kunstenaars, opgericht in 2011. Het doel van het collectief is om elkaar te inspireren en te versterken door het organiseren van gezamenlijke exposities met een bepaald thema. KUP-11 telt momenteel 10 leden afkomstig uit Lelystad, Almere en Dronten. 

Bekijk hier de poster

Klik op ‘BEKIJK ALLE FOTO’s’ voor vier foto’s van kunstwerken en de poster van de expositie.