Boekje ‘Verhalen achter de kunstenaars’ (editie 2021)

Het vierde boekje met verhalen achter 8 kunstenaars is uit.

In 2018 en 2019 heeft Stichting Culturale een klein boekje uitgegeven ‘Tour of Art Flevoland; Verhalen achter de kunstenaars’. In dit boekje werden steeds acht kunstenaars belicht, die dat jaar deel zouden nemen aan de Tour of Art Flevoland, of dat in het recente verleden gedaan hadden. De focus ligt in deze boekjes zowel op interessante achtergrondverhalen als op de kunst. In 2020 kwam er geen boekje uit, omdat er geen Tour of Art plaatsvond. Dit jaar is er weer wel een dergelijk boekje gemaakt, over weer acht andere kunstenaars.

Evenals de edities 2018 en 2019, is ook dit boekje weer voor Stichting Culturale ontworpen door Peter Koelman. Kunstenaars die in het boekje van dit jaar staan, zijn: Monica Maat, Marijke Tinga, Trudi de Kreek, Ko van Velsen, Els Franken, Simone Hakhoff, Kim Pasterkamp en Alice Valk.

‘Vrienden van Tour of Art Flevoland’ in de categorie Picasso, en de acht kunstenaars die in dit boekje staan, krijgen een gratis exemplaar. De overige boekjes zijn te koop: €6,00 per stuk, twee voor €10,00.
De boekjes zullen in de KUBUS aanwezig zijn tijdens het inleveren van de kunstwerken voor de deelnemersexpositie op 9 september en tijdens het weekend van de Tour of Art op 2 en 3 oktober, en mogelijk ook tijdens de opening van de deelnemersexpositie op 16 september. Verder kunnen de boekjes besteld worden via een mailtje naar info@stichtingculturale.nl, waarbij een afspraak gemaakt wordt over de betaling en het ophalen.

Er zijn nog enkele boekjes te koop uit 2018 en 2019. Deze kunnen voor €3,00 per stuk gekocht worden.