Ballotage en clustering

Welke kunstenaars zijn geselecteerd en op welke locatie gaan ze exposeren?

Nieuws over de Tour of Art

Inmiddels heeft de selectie plaatsgevonden en 70 kunstenaars zijn geselecteerd voor deelname aan de Tour of Art Flevoland 2020! Een nog hoger aantal deelnemers dan het record van vorig jaar (65)!

Hoewel we door de situatie met het coronavirus op dit moment uiteraard geen garantie kunnen geven dat de Tour of Art 2020 inderdaad door zal gaan, hebben we als bestuur besloten om in ieder geval door te gaan met de voorbereidingen, totdat ofwel duidelijk is of het wel of niet door mag gaan, ofwel er een punt bereikt is, waarop we besluiten over grote kosten moeten gaan nemen, terwijl het nog niet zeker is of de Tour of Art door mag gaan. We kunnen ons namelijk geen grote financiĆ«le risico’s permitteren.

De indeling van de deelnemers over de 17 locaties is inmiddels vastgesteld. Het was ook dit jaar weer een uitdagende puzzel om te bepalen hoe we alle deelnemers het beste over de beschikbare locaties zouden kunnen verdelen, en daarbij zo veel als mogelijk is, de aangegeven wensen van de kunstenaars te kunnen honoreren.