KUP-11 expositie ‘Drijfveren’ (Putten)

Nieuwe expositie van de kunstenaars van KUP-11 over hun eigen drijfveren.

KUP-11 (Kunst Uit de Polder) is een samenwerkingsverband van Flevolandse kunstenaars, opgericht in 2011.Van 7 september t/m 12 oktober organiseert KUP-11 een inspirerende tentoonstelling in De Kunstkelder in Putten (Bruno Fabriciusstraat 13). Uitdaging, vrijheid, emotie en betrokkenheid zijn slechts enkele voorbeelden van de drijfveren van een kunstenaar. Op de expositie vertellen 19 kunstenaars wat hun drijfveer is en tonen ze kunstwerken die dat het beste tot uitdrukking brengen.

De expositie omvat circa 80 kunstwerken waaronder schilderijen, foto-art, textiele kunst, lino-prints en keramiek. De opening vindt, als onderdeel van ‘Spot On Putten’, plaats op zaterdag 7 september om 14.30 u waarbij het thema kort wordt ingeleid en iedereen onder het genot van een drankje de kunstwerken kan bekijken.

Deelnemende kunstenaars zijn: Agnes Booij, André Broens, Brigit Kingma, Els Franken, Eric Pasman, Gaby Hendriksz, Gonny Geurts, Ineke van Beersum, Ineke van Unen, John van der Wal, Joke Venhorst, Kitty van Dijk, Lies Resink, Linda Rorije, Maria van Gaal, Simone Hakhoff, Thea Hussaarts, Ton Ensink en Wil Fokke.