Vooraankondiging LelySTART

LelyStart komt eraan en het programma is bekend.

LelySTART is dé start van het nieuwe culturele seizoen in Lelystad en wordt georganiseerd door AGORA Theater, Poppodium Corneel, Stichting de Kubus en FlevoMeer Bibliotheek Lelystad.

De sprankelende Opening van LelySTART vindt plaats op vrijdag 13 september a.s. om 20.00 uur in het AGORA Theater Lelystad. Deze feestelijke avond markeert de start van het culturele seizoen in Lelystad en biedt je een kennismaking met alles wat cultureel Lelystad komend jaar te bieden heeft.

Bereid je voor op een avond vol magie en talent, waar de crème de la crème van lokaal talent schittert in muziek, dans, theater en meer. Jong en oud, beginners en doorgewinterde artiesten, iedereen krijgt een podium. Laat je verrassen door hun passie en creativiteit!

Ferdi Stofmeel zal de avond presenteren. Met zijn charme en humor zorgt hij voor een onvergetelijke ervaring. Geniet van optredens van onder andere Luuk van Veen, Theatergroep Droog en danscursist Romey Preghter als de Stervende Zwaan. Laat je meeslepen door de hiphop van DD Dance en bewonder de film van NFFS.

Dit evenement is voor iedereen en gratis toegankelijk. Kom samen met collega’s, vrienden, familie en buren en geniet van een avond vol vermaak en inspiratie. Ontdek wat Lelystad te bieden heeft op cultureel gebied. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Lelystad Finest!

Kaarten kunnen gereserveerd worden vanaf maandag 22 juli a.s. via de website van AGORA Theater. Maximaal 4 kaarten per bestelling. Vol=Vol!

Op zaterdag 14 september barst LelySTART helemaal los vanaf 10.00 uur tot middernacht. Het volledige programma vind je op www.lelystart.nl/programma.