Expositie kettingkunst LAK- Leden

In het atelier van het LAK in De Veste kunt u de expositie van 'Kettingkunst' bezoeken

Een groot aantal leden van de Vereniging Lelystads Amateur Kunstenaars hebben het afgelopen jaar  weer meegedaan aan de kettingschilderkunst.   Uitgangspunt is een foto, die als inspiratie voor de eerste deelnemer geldt.  Die maakt naar aanleiding hiervan een schilderij of ets en stuurt een foto van dit kunstwerk door naar nummer twee en dit herhaalt zich diverse keren. Op deze manier zijn 3 aantrekkelijke kettingen ontstaan en de resultaten hiervan zijn van 5 januari tot en met 7 februari  in het Atelier aan de Veste 16-77 te Lelystad gratis te bezichtigen.
De openingstijden van Atelier de Veste  zijn dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.30 – 16.00 uur, maandag-, dinsdag- en woensdagavond  van 20.00 – 22.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.
Meer informatie is online te vinden: atelierdeveste.blogspot.nl